Dja Lji An Homestay

Sandimen
Dja Lji An Homestay Öne Çıkan Resim
Dja Lji An Homestay Dış Mekan
Dja Lji An Homestay Dış Mekan
Dja Lji An Homestay Dış Mekan
Dja Lji An Homestay Yerinde Yemek
Image More +6 fotoğraf
Dja Lji An Homestay
No.1-4, Ln. 31, Sec. 2, Zhongzheng Road , Sandimen

Sandimen bölgesindeki Dja Lji An Homestay konaklamanızda Sandimen Kültür Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Tayvan Yerli Halkları Kültür Parkı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Zhuzilun ile 2,1 mi (3,4 km) ve Dalukuan Tema Parkı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Restoranda Dja Lji An Homestay misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli Tayvan kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir buzdolabı ve su sebili mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x