Divi Little Bay Beach Resort

Little Bay
Divi Little Bay Beach Resort Genel
Divi Little Bay Beach Resort Genel
Divi Little Bay Beach Resort Genel
Divi Little Bay Beach Resort Öne Çıkan Resim
Divi Little Bay Beach Resort Dış Mekan
Image More +95 fotoğraf
Divi Little Bay Beach Resort
Little Bay Road , Little Bay

Divi Little Bay Beach Resort misafirlere Philipsburg bölgesinde, plajda, Little Bay Plajı ve Amsterdam Kalesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Orient Bay Plajı ile 6,7 mi (10,8 km) ve Maho Plajı ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Pureocean yemek servisi için ideal, bu resort otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 210 klimalı oda DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Resort otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Plaj Kenarı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x