Belair Beach Hotel

Little Bay
Belair Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Belair Beach Hotel Dış Mekan
Belair Beach Hotel Dış Mekan
Belair Beach Hotel Dış Mekan
Belair Beach Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Belair Beach Hotel
Little Bay , Little Bay

Belair Beach Hotel konaklamanızda Philipsburg bölgesinde, Marigot Pazarı ile 7,7 km (4,8 mi) ve Maho Plajı ile 9,5 km (5,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Mullet Körfezi Plajı ile 10,1 km (6,3 mi) ve Orient Bay Plajı ile 11 km (6,8 mi) mesafede.

Gingerbread Cafe Belair Beach Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 234 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç düz ekran televizyon, DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Süit, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x