DiVaN Clarks Inn Goa

Calangute
DiVaN Clarks Inn Goa Genel
DiVaN Clarks Inn Goa Genel
DiVaN Clarks Inn Goa Genel
DiVaN Clarks Inn Goa Genel
DiVaN Clarks Inn Goa Genel
Image More +68 fotoğraf
DiVaN Clarks Inn Goa
Cassa-e-DiVaN Opp St Joseph High School Naika Waddo, Near St Anthony Chapel , Calangute

DiVaN Clarks Inn Goa misafirlere Calangute bölgesinde, plaj yakınında, Baga Plajı ve St. Anthony Şapeli ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Calangute Plajı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Candolim Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda DiVaN Clarks Inn Goa misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.3 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x