Diva Luxury Hotel

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Diva Luxury Hotel Genel
Diva Luxury Hotel Öne Çıkan Resim
Diva Luxury Hotel Kahvaltı
Diva Luxury Hotel Kahvaltı
Diva Luxury Hotel Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Diva Luxury Hotel
Via Aurora 29 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Diva Luxury Hotel misafirlere Roma merkezinde, İspanyol Basamakları ve Villa Borghese ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Trevi Çeşmesi ile 0,6 mi (1 km) ve Piazza di Spagna ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 31 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Süit, Teras, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Panoramic Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x