Dimora Frattina

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Dimora Frattina Öne Çıkan Resim
Dimora Frattina İç Mekan
Dimora Frattina İç Mekan
Dimora Frattina İç Mekan
Dimora Frattina İç Mekan
Image More +121 fotoğraf
Dimora Frattina
Via Frattina 128 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Dimora Frattina size Roma (Roma Kent Merkezi) bölgesinde, Piazza di Spagna yakınında ve İspanyol Basamakları ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Trevi Çeşmesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Pantheon ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Oda, Ek Bina
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu
Room
Royal Süit
Room
Superior Apart Daire
Room
Family Süit (Deluxe)
Room
Dört Kişilik Oda (Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x