Dimora Duomo

Napoli
Dimora Duomo Öne Çıkan Resim
Dimora Duomo Dış Mekan
Dimora Duomo Dış Mekan
Dimora Duomo Dış Mekan
Dimora Duomo Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Dimora Duomo
Corso Umberto I, 74 , Napoli

Dimora Duomo konaklamanızda Napoli merkezinde, Piazza San Domenico Maggiore ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde ve Via Toledo ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu konak otel Piazza del Plebiscito ile 1,6 km (1 mil) ve Molo Beverello Limanı ile 2,5 km (1,5 mil) mesafede.

Konak otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Bu konak otelde ayrıca kuaför, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Napoli bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu konak otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior Dört Kişilik Oda, Mutfak
Room
Standard Dört Kişilik Oda, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x