B&B Università

Napoli
B&B Università Genel
B&B Università Öne Çıkan Resim
B&B Università Dış Mekan
B&B Università Dış Mekan
B&B Università Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
B&B Università
corso umberto I , 74 , Napoli

B&B Università konaklamanızda Napoli merkezinde, Napoli L'Orientale - Palazzo del Mediterraneo Üniversitesi ve Napoli Arkeoloji Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Santa Chiara ile 1,4 km (0,9 mil) ve Teatro di San Carlo ile 1,5 km (0,9 mil) mesafede.

B&B Università misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 4 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 34-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Elite
Elite Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Stüdyo
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
City Dört Kişilik Oda
Room
City Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x