Dillington House

Ilminster
Dillington House Genel
Dillington House Genel
Dillington House Genel
Dillington House Öne Çıkan Resim
Dillington House Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Dillington House
Dillington House , Ilminster

Ilminster bölgesindeki Dillington House konaklamanızda Barrington Mahkemesi ve Blackdown Hills ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Field of Dreams ile 5,4 mi (8,7 km) ve East Lambrook Manor Bahçeleri ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Dillington House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için asansör ve lobide kahve servisi vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 13 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x