Best Western Shrubbery Hotel

West Country, Ilminster
Best Western Shrubbery Hotel Genel
Best Western Shrubbery Hotel Genel
Best Western Shrubbery Hotel Genel
Best Western Shrubbery Hotel Genel
Best Western Shrubbery Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Best Western Shrubbery Hotel
Station Road West Country, Ilminster

Best Western Shrubbery Hotel size Ilminster merkezinde, Blackdown Hills ve Barrington Mahkemesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu çevre dostu otel Chard Müzesi ile 6,2 mi (10 km) ve Field of Dreams ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Revival ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 21 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Four Poster Bed)
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x