Diaspobeninhotel

Cotonou
Diaspobeninhotel Genel
Diaspobeninhotel Öne Çıkan Resim
Diaspobeninhotel Dış Mekan
Diaspobeninhotel İç Mekan
Diaspobeninhotel İç Mekan
Image More +5 fotoğraf
Diaspobeninhotel
fidjrosse lot 1824 cotonou , Cotonou

Diaspobeninhotel konaklamanızda Cotonou bölgesinde, Fidjrosse Plajı ile 3,3 km (2,1 mi) ve Artisanal Center ile 7,2 km (4,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Cotonou Merkez Camisi ile 7,4 km (4,6 mil) ve Fetish Market ile 7,8 km (4,8 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 20 ayrı ayrı döşenmiş odası mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç plazma televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Cotonou bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 86 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x