Diani Star Homes

Kenya Coast, Galu Beach
Diani Star Homes Genel
Diani Star Homes Öne Çıkan Resim
Diani Star Homes Dış Mekan
Diani Star Homes Dış Mekan
Diani Star Homes Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
Diani Star Homes
Diani Beach Road Kenya Coast, Galu Beach

Bu apart otel misafirlere Diani Plajı (Galu Beach) bölgesinde, Diani - Chale Marinası Ulusal Parkı ve Rezervi yakınında ve Diani Plajı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Galu Kinondo ile 0,2 mi (0,3 km) ve Chale Plajı ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişiminden yararlanabilirsiniz; ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu apart dairede ayrıca gece kulübü ve sağlık kulübü sunulmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x