Aestus Villas Resort

Kenya Coast, Galu Beach
Aestus Villas Resort Genel
Aestus Villas Resort Genel
Aestus Villas Resort Öne Çıkan Resim
Aestus Villas Resort Dış Mekan
Aestus Villas Resort Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Aestus Villas Resort
Neptune Road Palm Park 1, Galu Beach Kenya Coast, Galu Beach

Aestus Villas Resort misafirlere Diani Plajı (Galu Beach) bölgesinde, Diani - Chale Marinası Ulusal Parkı ve Rezervi yakınında ve Diani Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan küçük otel Tiwi Plajı ile 12,8 km (8 mi) ve Shimba Hills Ulusal Doğal Koruma Alanı ile 19,1 km (11,9 mi) mesafede.

Küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve kiralık bisiklet eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Green Coral)
Villa
Villa (Blue Coral)
Room
Villa (Red Coral)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x