Diamond Suite

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
Diamond Suite Öne Çıkan Resim
Diamond Suite Dış Mekan
Diamond Suite Dış Mekan
Diamond Suite İç Mekan
Diamond Suite Oda Düzeni
Image More +52 fotoğraf
Diamond Suite
Corso Italia 210 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

Diamond Suite konaklamanızda, Sorrento merkezinde, Corso Italia yakınında ve Piazza Tasso ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sorrento Marinası ile 1,5 km (0,9 mil) ve Marina Grande Plajı ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

VELA BIANCA, Diamond Suite misafirlerine yemek servisi yapıyor.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (King)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x