Deniz Inn Boutique Hotel

Absheron Region, Bakü
Deniz Inn Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Deniz Inn Boutique Hotel Dış Mekan
Deniz Inn Boutique Hotel Dış Mekan
Deniz Inn Boutique Hotel Dış Mekan
Deniz Inn Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Deniz Inn Boutique Hotel
Mirza Shafi Street 9 Icheri Sheher (Old Town) Absheron Region, Bakü

Deniz Inn Boutique Hotel misafirlere Baku merkezinde, Bakü Şehir Pisti ve Kız Kulesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sabir Parkı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Azerbaycan Devlet Filarmoni Salonu ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 6 klimalı odada ısıtmalı zemin ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x