Demetra Hotel

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Demetra Hotel Genel
Demetra Hotel Genel
Demetra Hotel Genel
Demetra Hotel Genel
Demetra Hotel Genel
Image More +105 fotoğraf
Demetra Hotel
Via del Viminale n. 8 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Demetra Hotel konaklamanızda Roma merkezinde, Santa Maria Maggiore Bazilikası ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Piazza di Spagna ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Roma Forumu ile 1,6 km ve Kolezyum ile 1,6 km mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

28 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x