Demetra Art Hotel

St. Petersburg Kent Merkezi, St. Petersburg
Demetra Art Hotel Genel
Demetra Art Hotel Genel
Demetra Art Hotel Genel
Demetra Art Hotel Genel
Demetra Art Hotel Genel
Image More +101 fotoğraf
Demetra Art Hotel
Vosstaniya Street 44 St. Petersburg Kent Merkezi, St. Petersburg

Demetra Art Hotel konaklamanızda St. Petersburg merkezinde, Tavrichesky Bahçesi ve Summer Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Voskresenia Khristova Kilisesi ile 2,1 km ve Rus Devlet Müzesi ile 2,6 km mesafede.

Otelin bar/oturma salonu N.S.V.S. misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve plazma televizyon bulunan 57 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. St. Petersburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 570 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda, Anti Alerjik, Avlu
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Oda, Anti Alerjik, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x