Del Mar

Hollywood
Del Mar Genel
Del Mar Genel
Del Mar Öne Çıkan Resim
Del Mar İç Mekan
Del Mar Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Del Mar
315 Arthur St , Hollywood

Del Mar size Hollywood (Hollywood Beach) bölgesinde, Hollywood Plajı ve Everglades Limanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Seminole Hard Rock Casino Hollywood ile 8,1 mi (13,1 km) ve Fort Lauderdale Plajı ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Del Mar misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

5 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu motelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Hollywood bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu motel misafirlerimize 400 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, Okyanus Manzaralı, Plaj Kenarı
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x