Del Carmen Concept Hotel

Guadalajara
Del Carmen Concept Hotel Genel
Del Carmen Concept Hotel Genel
Del Carmen Concept Hotel Genel
Del Carmen Concept Hotel Genel
Del Carmen Concept Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +62 fotoğraf
Del Carmen Concept Hotel
Calle Jacobo Galvez No. 45 Zona Centro Historico , Guadalajara

Del Carmen Concept Hotel misafirlere Guadalajara (Guadalajara Şehir Merkezi) bölgesinde, Parque Revolucion ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Octavio Paz Kütüphanesi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Guadalajara Katedrali ile 0,6 mi (0,9 km) ve Guadalajara Amerika Birleşik Devletleri Konsolosluğu ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı Chai Food misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 12.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Alcoba
Alcoba Soriano
Basic
Basic Oda
Room
Süit
Room
Oda
Room
Master Suite Tamayo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x