Dein Lieblingsplatz

Elbe-Parey
Dein Lieblingsplatz Genel
Dein Lieblingsplatz Genel
Dein Lieblingsplatz Genel
Dein Lieblingsplatz Genel
Dein Lieblingsplatz Genel
Image More +85 fotoğraf
Dein Lieblingsplatz
Bittkauer Weg 8d , Elbe-Parey

Parey bölgesindeki Dein Lieblingsplatz misafirlere denize sıfır, Stadtpark Rotehorn ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Elbe ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Stadtkirche Jerichow ile 9,5 mi (15,3 km) ve Jerichow Manastırı ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede.

Biergarten im Sommer yemek servisi için ideal, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x