Landhof Liebsch

Jerichow
Landhof Liebsch Genel
Landhof Liebsch Genel
Landhof Liebsch Öne Çıkan Resim
Landhof Liebsch Dış Mekan
Landhof Liebsch Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Landhof Liebsch
Steinitz 6 , Jerichow

Jerichow bölgesindeki Landhof Liebsch misafirlere Stadtkirche Jerichow ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Jerichow Manastırı ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Saint Elizabeth Kilisesi ile 14,7 km (9,2 mi) ve Zeitzeug am Eulenturm Müzesi ile 14,9 km (9,2 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, video oyun konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Apart Daire, Birden Çok Yatak
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x