Dei Consoli Hotel

Roma
Dei Consoli Hotel Genel
Dei Consoli Hotel Genel
Dei Consoli Hotel Öne Çıkan Resim
Dei Consoli Hotel Dış Mekan
Dei Consoli Hotel Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Dei Consoli Hotel
Via Varrone 2d , Roma

Dei Consoli Hotel konaklamanızda Roma merkezinde, Auditorium Conciliazione ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde ve Vatikan Müzeleri ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Castel Sant’Angelo ile 0,5 km ve St. Peter Bazilikası ile 1,2 km mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 28 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Camera Matrimoniale Classic
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Junior Süit (3 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x