Decoh Studio Dragon

Provence (bölge), Marsilya
Decoh Studio Dragon Öne Çıkan Resim
Decoh Studio Dragon Dış Mekan
Decoh Studio Dragon Yerinde Yemek
Decoh Studio Dragon Oda Düzeni
Decoh Studio Dragon Oda Düzeni
Image More +32 fotoğraf
Decoh Studio Dragon
33, Rue Dragon Provence (bölge), Marsilya

Decoh Studio Dragon size Marsilya merkezinde, Eglise De Sainte Jeanne D'arc ve Marseille Eski Limanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Velodrome Stadyumu ile 2,1 mi (3,4 km) ve Marseille Provence Cruise Terminali ile 6,7 mi (10,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. İyi vakit geçirmeniz için plazma televizyon ile dijital TV kanalları vardır. Ayrıca misafirlerimizin odalarında rahatça müzik dinleyebilmesi için iPod takma konsolu mevcuttur. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu apart dairede, yakın çevrede golf dersleri, yakın çevrede bisiklet kiralama, ve yakın çevrede doğa yürüyüşü/bisiklet yolları var.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x