De Waterkant House

Route 62, De Waterkant
De Waterkant House Genel
De Waterkant House Öne Çıkan Resim
De Waterkant House Dış Mekan
De Waterkant House Dış Mekan
De Waterkant House Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
De Waterkant House
137 Waterkant Street, De Waterkant Route 62, De Waterkant

De Waterkant House misafirlere Cape Town merkezinde, Cape Quarter Lifestyle Village ve Table Dağı Ulusal Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Masa Dağı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Camps Bay Plajı ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 6 oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Viktorya dönemi stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Elegant)
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x