De Ningrat Topas Galeria

Bandung
De Ningrat Topas Galeria Öne Çıkan Resim
De Ningrat Topas Galeria Yerinde Yemek
De Ningrat Topas Galeria Yerinde Yemek
De Ningrat Topas Galeria Oda Düzeni
De Ningrat Topas Galeria Banyo Tipleri
Image More +21 fotoğraf
De Ningrat Topas Galeria
Jlalan Dr. Djundjunan No. 153 , Bandung

Bandung bölgesindeki De Ningrat Topas Galeria konaklamanızda, Maranatha Hristiyan Üniversitesi ve BTC Fashion Mall alışveriş merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tiga Warna ile 1,4 mi (2,2 km) ve Paris Van Java Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Otelin Asya mutfağı alanında uzman restoranı Topas Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 135 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık havuz ve kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x