De'Mar Hotel

Bişkek
De'Mar Hotel Genel
De'Mar Hotel Genel
De'Mar Hotel Genel
De'Mar Hotel Genel
De'Mar Hotel Genel
Image More +77 fotoğraf
De'Mar Hotel
3/1 Sverdlovskiy pereulok Bishkek , Bişkek

De'Mar Hotel konaklamanızda Bişkek merkezinde, Manas Meydanı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Panfilov Parkı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Bişkek Parkı ile 1,7 km (1 mil) ve Kırgız Cumhuriyeti Parlamentosu ile 1,9 km (1,2 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler 28 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bişkek bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x