Astoria Garden

Bişkek
Astoria Garden Genel
Astoria Garden Genel
Astoria Garden Genel
Astoria Garden Genel
Astoria Garden Genel
Image More +64 fotoğraf
Astoria Garden
131 Turusbekova Street , Bişkek

Astoria Garden konaklamanızda Bişkek merkezinde, Kırgız Ulusal Filarmoni Binası ve Ulusal Tarih Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Bişkek Parkı ile 1,7 km ve Meşe Parkı ile 2,3 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda bornoz ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x