De Keurboom Guesthouse

Route 62, Cape Town
De Keurboom Guesthouse Dış Mekan
De Keurboom Guesthouse Dış Mekan
De Keurboom Guesthouse Dış Mekan
De Keurboom Guesthouse Dış Mekan
De Keurboom Guesthouse Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
De Keurboom Guesthouse
30 Keurboom Ave, Kuilsriver Route 62, Cape Town

De Keurboom Guesthouse misafirlere Cape Town bölgesinde, banliyöde, Kuilsriver Golf Club ve Stikland Hospital 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Zevenwacht Wine Estate ile 3,5 mi (5,7 km) ve Louis Leipoldt Medi-Clinic ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

De Keurboom Guesthouse misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 8.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Kır Evi (Green)
Room
Kır Evi (Blue)
Room
Kır Evi (Helen)
Room
Cottage (Luxury)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x