Dazzling Villa

Kandy
Dazzling Villa Genel
Dazzling Villa Öne Çıkan Resim
Dazzling Villa Dış Mekan
Dazzling Villa Dış Mekan
Dazzling Villa Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Dazzling Villa
56/2/2/1 Model Housing Scheme Road Mawilmada , Kandy

Kandy bölgesindeki Dazzling Villa misafirlere banliyöde, Commonwealth War Cemetery ve Natha Devale ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Udawatta Kele Korunağı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Kanday Monasteries ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi pansiyonun restoranı Dazzling Restaurant tarasfından yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 5 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras, Dağ Manzaralı
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x