Dazhong Backpackers Hostel

Medan
Dazhong Backpackers Hostel Genel
Dazhong Backpackers Hostel Genel
Dazhong Backpackers Hostel Genel
Dazhong Backpackers Hostel Öne Çıkan Resim
Dazhong Backpackers Hostel Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Dazhong Backpackers Hostel
Muara Takus 28 , Medan

Dazhong Backpackers Hostel misafirlere Medan (Kampung Madras) bölgesinde, Shri Mariaman ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sun Plaza ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Vihara Gunung Timur ile 0,5 mi (0,8 km) ve Vihara Borobudur ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 12 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda ( Cozy Private for 1)
Room
Basic Oda ( Cozy Private for 2)
Room
Economy Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Şehir Manzaralı, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x