David's Apartment

Tiflis
David's Apartment Öne Çıkan Resim
David's Apartment Dış Mekan
David's Apartment Yerinde Yemek
David's Apartment Oda Düzeni
David's Apartment Oda Düzeni
Image More +30 fotoğraf
David's Apartment
7/7 Mikheili Tsinamdzghvrishvili Street , Tiflis

David's Apartment Tiflis merkezinde, Dry Bridge Pazarı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Tiflis Kutsal Üçlü Katedrali ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 1,7 km (1,1 mil) ve Tiflis Opera ve Bale Tiyatrosu ile 2 km (1,2 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför mevcuttur. Bu dairede ayrıca tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Family
Family Çatı Katı (Loft), 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı, Executive Katı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x