Darwin FreeSpirit Resort

Holtze
Darwin FreeSpirit Resort Genel
Darwin FreeSpirit Resort Genel
Darwin FreeSpirit Resort Genel
Darwin FreeSpirit Resort Genel
Darwin FreeSpirit Resort Genel
Image More +109 fotoğraf
Darwin FreeSpirit Resort
901 Stuart Highway , Holtze

Darwin FreeSpirit Resort misafirlere Darwin (Holtze) bölgesinde, Flight Path Golf & Açık Hava Etkinlikleri ve Darwin Havacılık Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil parkı Mindil Plajı ile 10,2 mi (16,5 km) ve Darwin Waterfront ile 11,2 mi (18,1 km) mesafede.

Restoranda Darwin FreeSpirit Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

150 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil parkı misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Kulübe (Garden)
Villa,
Villa, Bahçeli
Kulübe,
Kulübe, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Palm)
Kulübe,
Kulübe, 1 Çift Kişilik Yatak (Resort)
Standard
Standard Kulübe, Birden Çok Yatak
Villa,
Villa, Havuz Kenarı
Family
Family Villa
Family
Family Kulübe
Oda
Oda (Studio)
Standard
Standard Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x