Hidden Valley Holiday Park

Berrimah
Hidden Valley Holiday Park Öne Çıkan Resim
Hidden Valley Holiday Park Dış Mekan
Hidden Valley Holiday Park Dış Mekan
Hidden Valley Holiday Park Dış Mekan
Hidden Valley Holiday Park Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hidden Valley Holiday Park
25 Hidden Valley Road , Berrimah

Darwin (Berrimah) bölgesindeki Hidden Valley Holiday Park misafirlere Darwin Havacılık Müzesi ve Flight Path Golf & Açık Hava Etkinlikleri ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil parkı Mindil Plajı ile 6,2 mi (9,9 km) ve Darwin Waterfront ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Tatil parkı misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 51 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlere tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Bu tatil parkı ayrıca piknik alanı, barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa
Standard
Standard Oda
Villa
Villa (Tropical)
Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası
Oda
Oda
Kulübe,
Kulübe, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x