Dar Tougga

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Tassoultante
Dar Tougga Öne Çıkan Resim
Dar Tougga Dış Mekan
Dar Tougga İç Mekan
Dar Tougga İç Mekan
Dar Tougga Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Dar Tougga
Route de l’Ourika, Km 3 Dar Touggana Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Tassoultante

Dar Tougga misafirlere Marrakech (Tassoultante) bölgesinde, La Plage Rouge ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 6,4 mi (10,2 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 8 mi (12,8 km) mesafede.

Dar Tougga misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda (Taupe et Ficelle 2)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Piscine)
Oda
Oda (La Jaune)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (La Saumon)
Room
Dört Kişilik Oda (Taupe et Ficelle 1)
Room
Oda (La Blanche)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (La Toubkal)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (La Beldi)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (La Safran)
Room
Oda (La Cannelle)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x