Dar talas

Fes-boulemane (bölge), Fes
Dar talas Öne Çıkan Resim
Dar talas Dış Mekan
Dar talas İç Mekan
Dar talas Kahvaltı
Dar talas Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
Dar talas
83 derb ahl tadla talaa sghira fes Fes-boulemane (bölge), Fes

Dar talas misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, Medersa Bou-Inania yakınında ve Water Clock ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 1,6 mi (2,5 km) ve Funduq Kaat Smen ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda mikrodalga fırın ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Safari macerası yaşayabilirsiniz. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x