Dar Sabri

Nabeul
Dar Sabri Öne Çıkan Resim
Dar Sabri Dış Mekan
Dar Sabri Dış Mekan
Dar Sabri Dış Mekan
Dar Sabri Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Dar Sabri
Avenue Farhat Hached impasse 7 , Nabeul

Dar Sabri misafirlere Nabeul merkezinde, Cape Bon yakınında ve Funny Land ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Yasmine Hammamet Marinası ile 18,9 mi (30,5 km) ve Nabeul Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, buhar odası ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Süit (EBONY)
Design
Design Süit (YMEN)
Traditional
Traditional Süit (Silver)
Traditional
Traditional Süit (Gold)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x