Dar El Gaied

Nabeul
Dar El Gaied Öne Çıkan Resim
Dar El Gaied Dış Mekan
Dar El Gaied Dış Mekan
Dar El Gaied Dış Mekan
Dar El Gaied Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Dar El Gaied
4 Rue Kheireddin , Nabeul

Dar El Gaied misafirlere Nabeul bölgesinde, plaj yakınında, Cape Bon yakınında ve Funny Land ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı pansiyon Yasmine Hammamet Marinası ile 19,1 mi (30,7 km) ve Nabeul Plajı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Bar Mokhtar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve plazma televizyon olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı ve mikrodalga fırın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimiz için açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Beit Mériem)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Beit Mahmoud)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Beit Khocha)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Beit Sarra)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda (Beit El Bnet)
Room
Dört Kişilik Oda (Menzel Fatma)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x