Dar L'Hadja

Doukkala-abda (bölge), El Jadida
Dar L'Hadja Öne Çıkan Resim
Dar L'Hadja Dış Mekan
Dar L'Hadja Kahvaltı
Dar L'Hadja Oda Düzeni
Dar L'Hadja Oda Düzeni
Image More +32 fotoğraf
Dar L'Hadja
10, rue joseph nahoun la cité portugaise Doukkala-abda (bölge), El Jadida

Dar L'Hadja misafirlere El Jadida bölgesinde, plaj yakınında, El Cedide Citadel (El Cedide Kalesi) ve Porte de la Mer yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Citerne Portugaise ile 0,1 mi (0,2 km) ve Cite Portugaise ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Design Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Traditional Stüdyo
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x