Dar Diaf Bouchaoui

Chéraga
Dar Diaf Bouchaoui Genel
Dar Diaf Bouchaoui Öne Çıkan Resim
Dar Diaf Bouchaoui İç Mekan
Dar Diaf Bouchaoui Kahvaltı
Dar Diaf Bouchaoui Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Dar Diaf Bouchaoui
Quartier Dar Diaf , Chéraga

Dar Diaf Bouchaoui misafirlere Algiers merkezinde, Delegation of the European Union ve Embassy of the Netherlands ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Ben Aknoun Hayvanat Bahçesi ile 6,1 mi (9,7 km) ve Cezayir Üniversitesi ile 6,6 mi (10,7 km) mesafede.

Çiftlik otelinin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x