Dar Diaf Cheraga

Chéraga
Dar Diaf Cheraga Genel
Dar Diaf Cheraga Öne Çıkan Resim
Dar Diaf Cheraga Dış Mekan
Dar Diaf Cheraga Dış Mekan
Dar Diaf Cheraga İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Dar Diaf Cheraga
Chemin de la Redoute Cheraga , Chéraga

Dar Diaf Cheraga konaklamanızda Algiers bölgesinde, Cezayir Üniversitesi ile 2,3 km (1,4 mi) ve Ben Aknoun Hayvanat Bahçesi ile 7,2 km (4,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Bardo Müzesi ile 9,5 km (5,9 mil) ve Ben Aknoun Eğlence Parkı ile 9,5 km (5,9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x