Dar Atlantic

Fes-boulemane (bölge), Fes
Dar Atlantic Öne Çıkan Resim
Dar Atlantic Dış Mekan
Dar Atlantic Dış Mekan
Dar Atlantic Dış Mekan
Dar Atlantic İç Mekan
Image More +119 fotoğraf
Dar Atlantic
10 Arsat Jiar Zenfour Bab El Guissa Fes-boulemane (bölge), Fes

Dar Atlantic misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, Bab Guissa ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Nejjarine Square ile 1 mi (1,6 km) ve Nejjarin Kervansarayı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Dar Atlantic misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler iPod takma konsolu ve LCD televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, video oyun konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Fes bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu riad otel misafirlerimize 108 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x