Damour Country Club

Damour
Damour Country Club Genel
Damour Country Club Genel
Damour Country Club Genel
Damour Country Club Genel
Damour Country Club Genel
Image More +143 fotoğraf
Damour Country Club
Saida Higwaw 800m after Deir AL Kamar exit , Damour

Damour Country Club konaklamanızda Damour bölgesinde, The Spot Choueifat Alışveriş Merkezi ile 12,7 km (7,9 mi) ve Beiteddine Sarayı ile 19,9 km (12,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Kfarhim Grotte ile 8,1 mi (13 km) ve Golf Club of Lebanon ile 11,4 mi (18,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 9.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu veya 2 spa küveti keyfi sürün ve su kaydırağı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dağ Evi
Grand
Grand Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x