Bkerzay

Deir Dourite
Bkerzay Genel
Bkerzay Genel
Bkerzay Öne Çıkan Resim
Bkerzay Dış Mekan
Bkerzay Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
Bkerzay
Bkerzay , Deir Dourite

Deir Dourite bölgesindeki Bkerzay misafirlere dağda, Kfarhim Grotte ve Beiteddine Sarayı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Hamra Caddesi ile 25,7 mi (41,3 km) ve Moussa Castle ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

32 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Superior
Superior Oda
Oda
Oda
Oda,
Oda, Teras
Oda
Oda (Maisonette)
Superior
Superior Süit
Süit
Süit
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Ev
Ev
Signature
Signature Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x