Daisy Gold Dalat

Orta Vietnam, Da Lat
Daisy Gold Dalat Öne Çıkan Resim
Daisy Gold Dalat Yerinde Yemek
Daisy Gold Dalat Yerinde Yemek
Daisy Gold Dalat Yerinde Yemek
Daisy Gold Dalat Banyo Tipleri
Image More +17 fotoğraf
Daisy Gold Dalat
14 Suong Nguyet Anh Orta Vietnam, Da Lat

Da Lat bölgesindeki Daisy Gold Dalat konaklamanızda, Dalat Çiçek Bahçeleri ve Pedagogical College of Đà Lạt ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Da Lat Pazarı ile 2 mi (3,3 km) ve Xuan Huong Gölü ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

79 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x