Dai Grésy In Langa

Asti Şarap Bölgesi, Treiso
Dai Grésy In Langa Genel
Dai Grésy In Langa Öne Çıkan Resim
Dai Grésy In Langa Dış Mekan
Dai Grésy In Langa Dış Mekan
Dai Grésy In Langa Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Dai Grésy In Langa
Via Giacosa 19 Asti Şarap Bölgesi, Treiso

Treiso bölgesindeki Dai Grésy In Langa konaklamanızda, Per Tutti I Gusti ve Montaribaldi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan kır evi Rocche Dei Sette Fratelli ile 2,1 mi (3,4 km) ve Barbaresco Kulesi ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Kır evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Treiso bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu köy evi misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda
Junior
Junior Stüdyo Süit
Stüdyo
Stüdyo Süit, Balkon
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Junior Stüdyo Süit, Balkon
Room
Panoramic Süit, Teras
Room
Family Süit
Room
Süit (Duplex)
Room
Süit (Duplex)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x