Casa Nicolini Albergo Ristorante

Asti Şarap Bölgesi, Barbaresco
Casa Nicolini Albergo Ristorante Öne Çıkan Resim
Casa Nicolini Albergo Ristorante Dış Mekan
Casa Nicolini Albergo Ristorante Dış Mekan
Casa Nicolini Albergo Ristorante Dış Mekan
Casa Nicolini Albergo Ristorante Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Casa Nicolini Albergo Ristorante
Strada Nicolini Basso, 34 Asti Şarap Bölgesi, Barbaresco

Barbaresco bölgesindeki Casa Nicolini Albergo Ristorante misafirlere kırsal bölgede, Montaribaldi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Barbaresco Kulesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cantina Sociale dei Produttori del Barbaresco ile 4,1 km (2,5 mil) ve Castello di Grinzane ile 17,3 km (10,7 mil) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Casa Nicolini restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve çekyat gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane, açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Süit
Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x