Dadou Paris

Paris
Dadou Paris Genel
Dadou Paris Genel
Dadou Paris Genel
Dadou Paris Genel
Dadou Paris Genel
Image More +55 fotoğraf
Dadou Paris
Rue Troyon, 10 , Paris

Dadou Paris Paris merkezinde, Champs-Elysees (Şanzelize) ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Arc de Triomphe (8.) ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Eiffel Kulesi ile 2,6 km ve Garnier Opera Binası ile 3,5 km mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Paris bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 129 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Signature
Signature Stüdyo Süit
Family
Family Oda
Superior
Superior Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x