Cyrene Island Hotel

Sinai Peninsula, Sharm El Sheikh
Cyrene Island Hotel Genel
Cyrene Island Hotel Öne Çıkan Resim
Cyrene Island Hotel Dış Mekan
Cyrene Island Hotel Dış Mekan
Cyrene Island Hotel İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Cyrene Island Hotel
Montazah Sinai Peninsula, Sharm El Sheikh

Şarm El-Şeyh bölgesindeki Cyrene Island Hotel konaklamanızda Shark's Bay (Köpekbalığı Körfezi) ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Jackson Resifi ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu her şey dâhil otel Naama Körfezi ile 12,4 mi (20 km) ve SOHO Meydanı ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Ghadamis Main Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 4 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Misafirler için minibar olan 207 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda
Room
Oda
Room
Standard Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x