Cypa Hotel

Cocody
Cypa Hotel Genel
Cypa Hotel Genel
Cypa Hotel Genel
Cypa Hotel Öne Çıkan Resim
Cypa Hotel Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Cypa Hotel
Cocody Palmeraie Akouedo , Cocody

Cypa Hotel konaklamanızda Abidjan bölgesinde, Fildişi Sahili Ulusal Polis Akademisi ile 4,2 km (2,6 mi) ve Marché de Cocody ile 8,8 km (5,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel St Paul Katedrali ile 10,8 km (6,7 mil) ve La Pyramide ile 10,8 km (6,7 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 39 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için karaoke, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Senior
Senior Süit
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x