Cybele Suites & Apartments

Makry Gialos
Cybele Suites & Apartments Öne Çıkan Resim
Cybele Suites & Apartments Dış Mekan
Cybele Suites & Apartments Dış Mekan
Cybele Suites & Apartments Dış Mekan
Cybele Suites & Apartments İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Cybele Suites & Apartments
Makri Gialos , Makry Gialos

Cybele Suites & Apartments misafirlere Ierapetra bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Katovigli Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Lagoufa Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Diaskari Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Lagada Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Daire,
Daire, 1 Yatak Odası
Daire,
Daire, 2 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x